۳۱ فروردین

سبوس برنج قهوه ای

بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است که طی فرایند آسیاب دور ریخته می شود. سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود. زمانیکه سبوس برنج در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود. در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد اما در شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود.

سبوس برنج یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها، و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

روش مصرف:
مخلوط کردن سبوس برنج در ماست، سالاد و ترکیب با خوراکی های صبحانه، خورشت و حتی در صورت استفاده از برنج سفید، ترکیب مقداری سبوس بصورت دستی در آخرین مرحله از پخت برنج، از موارد مصرف روزانه و مفید از سبوس است.

برای تهیه بهترین و مرغوب ترین سبوس لایه دوم برنج قهو ه ای کلیک کنید

دیدگاه ها(02)

  1. سلام خسته نباشید من بدنم لکه های ریز داره به صورتی که انگار پوستم برنز شده خواستم ببینم کدوم محصولتون بهتره موکا یا سوپریم؟

    محبوبه ۱۳۹۸-۰۳-۲۳ پاسخ
    1. با سلام.
      برای لکه های پوستی بهتر است از کافه موکا استفاده شود.
      همراه با صابون ضد لک حاوی عصاره حلزون

      ADMIN9 ۱۳۹۸-۰۳-۲۴ پاسخ

دیدگاه بگذارید