20 آوریل

سبوس برنج قهوه ای

بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است که طی فرایند آسیاب دور ریخته می شود. سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود. زمانیکه سبوس برنج در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود. در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد اما در شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود.

سبوس برنج قهوه ای یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها، و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در سبوس برنج با افزایش متابولیسم بدن باعث لاغری و کاهش وزن می شوند.

مقادیر بالای ویتامین B6 موجود در سبوس برنج به افزایش انرژی ورزشکاران و بدنسازان در تمرینات بدنسازی کمک می کند.

مقادیر قابل توجه پروتئین موجود در سبوس برنج باعث تقویت عضلات و بهبود عضله سازی در بدنسازی می شود.

مقادیر بالای فیبر موجود در سبوس برنج به بهبود حرکات روده کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان یبوست می شود.

روش مصرف:
مخلوط کردن سبوس برنج در ماست، سالاد و ترکیب با خوراکی های صبحانه، خورشت و حتی در صورت استفاده از برنج سفید، ترکیب مقداری سبوس بصورت دستی در آخرین مرحله از پخت برنج، از موارد مصرف روزانه و مفید از سبوس است.

در صورتی که کسی یبوست داشته باشد نباید سبوس برنج قهوه ای را با لبنیات مصرف نمایند در این موارد باید با آب ولرم یا آب میوه ها قبل از صبحانه بصورت ناشتا باید میل شود.

در صورتی که برای لاغری میخواهید استفاده کنید سبوس برنج را با ماست ترکیب کرده و قبل از هر وعده غذایی میل نمایید.

برای تهیه بهترین و مرغوب ترین سبوس لایه دوم برنج قهو ه ای کلیک کنید

دیدگاه ها(02)

دیدگاه بگذارید