348,000 تومان

در انبار

محافظت از سلول های پوستی در برابر اشعه های UVA UVB با SPF 4

از بین برنده چروک های سطحی پوست

مانع از شکل گیری چروک های جدید

نرم کننده پوست، تقویت کننده و تغذیه پوست

موثر در کاهش عمق چروک های پوستی

خاصیت آبرسانی به پوست

خاصیت روشن کننده پوست

خاصیت لایه برداری

مرطوب کننده

حاوی ویتامین E

مورد تائید متخصصان پوست

مقایسه

کرم لازان روز با فرمولی منحصر به فرد که شکل گرفته از مواد اولیه ای با بالاترین کیفیت که هر یک می تواند به تنهایی محصولی مستقل و موثر باشد.

حاوی پانتنول PANTHENOL
حاوی شی باتر SHE BUTTER
حاوی الانتوئین ALLANTOIN
حاوی کافئین CAFFEINE
حاوی عصاره ارزن
حاوی جلبک کلرلا CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN
حاوی عصاره ریشه گیاه COLEUS FORSKOHLII ROOT EXTRACT
حاوی Q10
حاوی HYALURONIC ACID
حاوی ویتامین E

شی باتر – طلای مراکشی – کره ای که راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر بود و از نظر مردم افریقا شفا دهنده بیماری های پوستی می باشد.

کرم چند منظوره لاسان LASAN فوق العاده ترین کرم تولیدی در کارخانه دالی آلمان

چندین ویژگی در یک محصول

حاصل این ترکیب فوق العاده شامل ویژگی های زیر می باشد.

از بین برنده چروک های سطحی پوست

این خاصیت ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون شی باتر، الانتوئین، کافئین، Q10، کلرلا یا همان (طلای سبز)، هیالورونیک اسید می باشد.

خاصیت ضد چروک بودن ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون هیالورونیک اسید ، کافئین ، شی باتر ، الانتوئین ، Q10 ، کلرولا یا همان – طلای سبز می باشد.

نرم کننده پوست، تقویت کننده و تغذیه پوست،

خاصیت نرم کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون شی باتر، الانتوئین، عصاره ارزن، کافئین می باشد.

خاصیت نرم کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون گلیسرین، شی باتر، الانتوئین، q10، ویتامین E و کلرولا می باشد.

خاصیت آبرسانی به پوست،

خاصیت آبرسانی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون گلیسرین ، پانتنول ، شی باتر ، الانتوئین ، کلرلا یا همان – طلای سبز – حسن یوسف coleus forskohlii root extract می باشد.

خاصیت روشن کننده پوست

خاصیت روشن کنندگی ناشی از وجود عصاره گیاهانی همچون کافئین ، Q10 ، هیالورونیک اسید ، گلیسرین می باشد.

از جمله ویژگی های دیگر محصول خاصیت لایه برداری، خاصیت ضد آفتاب و موثر در جلوگیری از پوسته پوسته شدن پوست می باشد.

سفت کننده پوست و در صورت استفاده منظم موثر در جلوگیری از افتادگی پوست می باشد.

حاوی گلیسرین GLYCERIN

حاوی مواد محافظ پوست در برابر اشعه های UVA UVB آفتاب

هر روز صبح پس از پاک نمودن پوست، پوست صورت و گردن را با کرم لازان روز ماساژ دهید.

برای دیدن کرم لازان شب کلیک کنید.

مناسب جهت استفاده به عنوان کرم پایه آرایشی

ساخت کشور آلمان

shea butter
کره گیاه شی باتر

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

شی باتر یکی از شگفتی های طبیعت است که هزاران سال است که برای مراقبت از پوست بخصوص پوست نوزادان و شفای بیماریهای پوستی در بین مردم آفریقا استفاده می شود.
در آفریقا درخت شی مقدس درنظر گرفته میشود و دلیل آن هم اعطای خواص درمانی، سلامت و زیبایی به پوست است.

با کشف راز زیبایی پوست ملکه نفرتیتی مصر، مردم بیشتری به استفاده از عصاره درخت شی روی آوردند و به خواص جادویی آن پی بردند.

راز این زیبایی و شادابی پوست وی، استفاده از شی باتر بود چراکه این گیاه، خاصیت بازسازی پوست، محافظت از آسیب های محیطی از جمله نورخورشید، رطوبت رسانی به پوست و جلوگیری از پیری پوست را دارد.

شی باتر چیست؟

کره درخت شی، روغنی است که از هسته محصول درخت شی استخراج می شود. این درخت که نام اصیل آن Butyrospermum parkii است، در ساوارنا، غرب آفریقا رشد می کند.

نام انگلیسی این درخت از نام بامبارای آن (Shii) گرفته شده است که به معنی مقدس است.

این درخت ۶۰ فوت طول دارد و ۲۰۰ سال عمر می کند. تا ۲۰ سال میوه ای ندارد و بعد از ۲۰ سال میوه ای می دهد که از آن میوه عصاره معجزه آسای پوست را تهیه می کنند.

در گذشته میوه این درخت بصورت سنتی توسط زنان در آب جوشانده می شد و هم برای خوراکی و هم برای مرهم پوست از آن استفاده می شد.
در صحراهای آفریقا، از این مرهم برای محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی و از دست ندادن رطوبت پوست در گرما و بادهای خشک آنجا استفاده می شد.

این گیاه همچنین در درمان بیماریهای پوستی و کاهش التهابات پوست بسیار مورد استفاده قرار می گرفت.

ملکه نفرتیتی که به زیبایی شهرت دارد بصورت مداوم از این گیاه بر روی پوست خود استفاده می کرد.

اثرات شی باتر بر پوست

عصاره شی باتر، غنی از ترکیبات باارزشی است که شامل. چربی های اشباع نشده غیرصابونی، اسیدهای چرب ضروری، فیتوسترولها، ویتامین E و D، پروویتامین و النتوین می باشد.

این ترکیبات اثرات اعجاب انگیزی بر روی پوست دارند.

ترکیبات موجود در شی باتر، اثرات زیر را بر روی پوست دارد:

کاهش دهنده چین و چروک ریز و سطحی پوست به دلیل آنتی اکسیدان بودن آن
ضد التهاب
مرطوب کننده عمیق پوست
محافظت از پوست در برابر اشعه UV
بازسازی پوست و تحریک تولید کلاژن
افزایش مقاومت پوست دربرابر آلودگی های محیطی

SHEA BUTTER
کرم لازان روز کره گیاه شی

مرطوب کننده لب و جلوگیری از ترک لب ها در اثر خشکی
استفاده از کرم های حاوی شی باتر جهت ترك پا
کره‌ شی (shea)
کرم های حاوی کره ‌ درخت شی می‌توانند برای بهبود پوست پاشنه‌ی خشک و ترک خورده استفاده شوند.

افرادی که حساسیت و یا آلرژی به دیگر نرم‌کننده‌ها دارند ممکن است استفاده از کرم های حاوی کره شی برای آن‌ها بهتر باشد.

کره شی که از دانه‌های درخت شی استخراج شده است، یک ترکیب ملایم است که هیچ افزودنی شیمیایی، رنگ مصنوعی یا عطری ندارد
و رطوبت آن باعث نگه داشتن آب در پوست می‌شود.

SHEA BUTTER
کرم لازان روز حاوی کره گیاه شی

همچنین کره شی در ازبین بردن تیرگی های پوست بسیار موثر می باشد.

خشکی پوست یکی از دلایل اصلی سیاهی و تیرگی پوست می باشد.

کرم های حاوی she butter – کرم های حاوی اوره – کرم های حاوی اسید سالیسیلیک از جمله کرم های موثر در از بین بردن تیرگی های سر زانو و آرنج می باشند.

کرم لازان روز حاوی گلیسرین

از جمله مواد دیگر تشکیل دهنده کرم لازان روز گلیسرین می باشد، که از جمله فواید گلیسرین می توان به موارد زیر اشاره کرد.

جلوگیری از خشکی پوست

گلیسیرین خیلی شبیه این عوامل مرطوب کننده طبیعی پوست است؛ چون رطوبت محیط را جذب پوست می کند در واقع گلیسیرین قدرت حفاظتی پوست را بالا می برد تا بتواند مواد شیمیایی مضر را دفع کند و در عوض میزان بیشتری آب در خود نگه دارد و در نتیجه پوست کمتر خشک می شود. بعضی از پزشکان عقیده دارند گلیسیرین بهترین ماده برای جلوگیری از خشک شدن پوست است.

روشن کننده پوست آرنج ها

خیلی اوقات به خاطر طرز نشستن و قرار دادن آرنج ها روی میز، پوست این قسمت تیره می شود و این تیره شدن پوست برای خیلی از خانم ها آزاردهنده است، اما راه حل های طبیعی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند پوست این قسمت را روشن کنید. گلیسرین تولید ملانین (رنگدانه پوست) را کم می کند و رنگ قسمت های تیره پوست را روشن می کند.

اگر پوستی درخشنده می خواهید استفاده از ماسک گلیسیرین می تواند شما را از شر پوست های مرده و کدر خلاص کند و با آبرسانی، پوست را درخشان نماید.

کرم لازان روز حاوي جلبك كلرلا

CHLORELLA VULGARIS LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT

جلبك كلرلا به دليل آنكه حاوي تمامي مواد مغذي مورد نياز بدن مي باشد و در دنيا به عنوان طلاي سبز شناخته شده است.

استفاده از اين ماده در فرمولاسيون کرم لازان روز آن را به محصولي كاملا خاص و كم نظير و مفيد تبديل نموده است.

از جمله ويژگي هاي جلبك كلرلا مي توان به موارد زير اشاره نمود:

كلرلا جلبك سبز تك سلولي است كه قدمت آن به سه ميليارد سال پيش باز مي گردد و در اواخر قرن ۱۹ ميلادي كشف شد.

از جمله مواد مغذي كلرلا مي توان به موارد زير اشاره نمود

كلرلا حاوي اسيد هاي آمينه (پروتئين). آنزيم ها، ويتامين ها، مواد معدني و كربوهيدرات ها مي باشد.

۱۸ تا ۲۲ نوع از اسيدهاي آمينه شناخته شده در جلبك كلرلا وجود دارند.

اسيد هاي آمينه موجود در كلرلا شامل:

آلانين، آرژنين، آسپارتيك اسيد، گلايسين، هيستيدين، گلوتاميك اسيد، ايزولوسين، پرونين، لوسين، متيونين، فنيل آلانين، سرين، تريپتوفان، ترونين و ….. مي باشند.

در بيشتر كشورهاي دنيا مردم كلرلا را با انواع مختلف قرص و پودر و مايع ميشناسند و در محصولات آرايشي و بهداشتي نيز از آن استفاده مي نمايند.

ماسك و كرم هاي حاوي كلرلا از جمله شناخته شده ترين محصولات مفيد در تمامي اروپا مي باشد.

کرم لازان روز حاوي Q10

مطالعات حاكی از آن هستند كه روند پيری اساسآ تحت تاثير كوآنزيم Q10 مي باشد.

با افزايش سن ميزان بيوسنتز كوآنزيم Q10 در بافت هاي داخلي كاهش مي يابد كوآنزيم q10 در پوست انسان از كودكي تا بلوغ افزايش مي يابد پس از آن با افزايش سن و تحت تاثير اشعه فرابنفش خورشيد كاهش مي يابد.

در تحقيقات سالهاي اخير كوآنزيم q10 نقش خود در كاهش عمق چين و چروك پوست را نشان داده است.

تحقيقات نشان داده است كوآنزين q10 مانع از توليد اينتركولين ۶ و متاپروتئيناز مي شود. همچنين اين كوآنزيم سبب مهار كلاژناز آنزيم تضعيف كننده الياف كلاژن مي شود و با اين روش منجر به جوان سازي مجدد و كاهش چين و چروك پوست مي شود.

كوآنزيم q10 فشار اكسيداتيو را در پوست انسان كاهش مي دهد كه اين موضوع مهم ترين عامل مرتبظ با افزايش سن است.

کرم لازان روز حاوی آلانتوئين (Alantoin)

از ديرباز به عنوان ماده موثری بر اجزاي مختلف پوست شناخته شده و از قرن‌ها پيش در بسياري از كشورهاي دنيا به عنوان دارويي در درمان زخم‌ها استفاده شده است.

آلانتوئين که در عصاره ريشه گياه Comfrey، ترشحات طبيعي نوعي حلزون، و بعضي از جانداران وجود دارد، خواصی شبیه اوره یعنی یکی از اصلي‌ترين تركيبات مرطوب كننده پوست دارد.

این ماده همچنین در بافت‌هاي حيواني و گياهي از جمله جوانه گندم، برنج، سويا، دانه تنباكو، ريشه Comfre بابونه، چغندر قند، گل كلم، لوبياي سبز و بسياري از خاك‌هاي غني از تركيبات آلي يافت مي‌شود.

در سال ۱۹۳۵، رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از منابع حیوانی به عنوان یک ماده فعال اصلی شد.

به تازگی افزودن آلانتوئین به پمادهای مورد استفاده در جراحی و درمان های پوستی نیز مرسوم شده است.

نحوه عملکرد آلانتوئین

تسریع تکثیر سلولی

چگونگی عملکرد آلانتوئین در بهبود زخم پیچیده است، به این ترتیب که ابتدا بافت مرده پوست برداشته می شود و محل زخم پاک می گردد،
پس از آن تکثیر سلولی شتاب می گیرد که این امر منجر به رشد بافت سالم و نهایتا″ تشکیل اپیدرم (سطحی ترین لایه پوست) می گردد. در اکثر موارد، درد ناشی از زخم پس از اولین دفعات استفاده از آلانتوئین، از بین می رود.

آلانتوئین همچنین خارش و زبری پوست را از بین می برد.

اخیراً مطالعات جدیدی بر روی تکثیر سلولی، با استفاده از روش فلورسانس صورت گرفته که نتایج حاکی از کاهش قابل توجه زمان تکثیر سلولی و سرعت بخشیدن به تکثیر سلولی با استفاده از یک محصول حاوي آلانتوئین می باشد.

خاصیت کراتولیتیکی – اثر نرم کنندگی

از آلانتوئین به عنوان یک ماده فعال و ایده ال با خاصیت کراتولیتیکی یاد می شود، به این معنا که استفاده از آلانتوئین بر روی پوست سالم صورت و بدن، باعث نرم و صاف شدن ظاهر آن می گردد.

تا کنون جزئیات مکانیسم عمل آلانتوئین به طور کامل درک نشده است، اما اعتقاد بر این است که آلانتوئین باعث افزایش میزان لوکوسیت ها (گلبول های سفید) شده و جریان لنفاوی را نیز افزایش می دهد.

تاثیر مفید بر حفظ رطوبت، از بین رفتن قرمزی و تسکین دهندگی پوست

یکی دیگر از ویژگی های جالب آلانتوئین، تاثیرمفید آن بر حفظ رطوبت پوست می باشد.

مطالعات جدید حاکی از آن است که استفاده از یک کرم حاوی ۰٫۵ درصد آلانتوئین، قرمزی و خشکی پوست را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی

استفاده از آلانتوئین در لوسیون های دست و کرم های صورت، زبری پوست را از بین می برد.

قسمت هایی از پوست صورت آقایان که به دلیل اصلاح، آسیب دیده بود، پس از استفاده از محصول حاوی آلانتوئین بعد از اصلاح ترمیم شد.

در بسیاری از کرم ها مانند کرم های مغذی پوست وکرم های روزانه و شب، محصولات مراقبت از لب، پودرهای با مصارف متنوع، لوسیون های پس از آفتاب و دیگر فرمولاسیون های آرایشی، وجود آلانتوئین تاثیر به سزایی در درمان پوست دارد و حس آرام بخشی موءثری پس از مصرف ایجاد می کند.

آشنایی با خواص آلانتوئین و اوره

فرآورده‌هاي موضعي حاصل از اوره به صورت خالص يا تركيب با مواد ديگر در درمان بيماري‌هايي كه خشكي شديد و خارش پوست از تظاهرات آنهاست، به كار مي‌روند.

فرآورده‌هاي اوره در شرايط خشكي پوست با اثر مرطوب‌كنندگي موجب نرمي و لطافت آن مي‌شوند.

آلانتوئين نیز با داشتن خواصي از جمله: تحريك تكثير سلولي، تحريك تشكيل بافت‌هاي سالم، نرم‌كنندگي، مرطوب‌كنندگي، ضدالتهاب و غيرسمي بودن به عنوان ماده‌ای موثر در درماتولوژي، صنايع آرايشي و بهداشتي و بسياري از محصولات مربوط به دامپزشكي به كار مي‌رود.

اين ماده قادر است از تبخير آب از سطح پوست جلوگيري و به حفظ رطوبت آن كمك كند. به همين دلايل آلانتوئين به عنوان ماده موثر در مرطوب‌ كننده‌ها، لوسيون‌هاي روشن‌كننده، ضدآفتاب‌ها، محصولات ضد آكنه، شامپوها و ديگر صنايع آرايشي و بهداشتي اهميت دارد.

همان‌گونه كه اشاره شد، خاصيت نرم كنندگي از ويژگي‌هاي نهفته در آلانتوئين است. از سوي ديگر به عنوان يك عامل از بین برنده بافت‌هاي مرده نقش موثري در حذف پوسته‌ها دارد.

همچنین استفاده از اين تركيب موجب بهبود چشمگير پوسته‌ريزي، قرمزي و اندازه پلاك‌هاي پسوريازيس می‌شود.

ماده ای است که از برخی گیاهان مثل جوانه گندم و بابونه استخراج می گردد و دارای خواص التیام بخش قوی بوده و به بهبود زخمها کمک می کند. این ماده باعث بهبود بافت های تحریک شده می شود و به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مختلف به کار می رود. این ماده همچنین باعث سرعت بخشیدن به امر بازسازی پوست می شود.

کرم لازان روز حاوی كافئين

کافئین به عنوان یک تنگ کننده برای کاهش تورم و التهاب در پوست به کار مي رود.

باعث روشن شدن پوست شده و ضد پيري مي باشد.

پروانه بهداشت : ۱۴۷۴۵۱۵۱۰۲۳۲۶۱۷

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کرم لازان روز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چنانچه از این محصول استفاده کرده اید یا قصد دارید به دیگران معرفی کنید و سوالی از مصرف کنندگان این محصول دارید میتوانید نظر و یادداشت خود را اینجا قید کنید برای نظر روی کلمه نظرات کلیک کنید