44,500 تومان

در انبار

مرطوب کننده پوست

همانند یک نرم کننده طبیعی عمل می کند

پاک کننده ی پوست سر

کنترل ریزش مو

حجم دهندگی به موها

کمک به نقاط آسیب دیده مو

مقایسه

 شامپو روغن جوجوبا

With A , H , E , B5

خواص فیزیکی و شیمیایي جوجوبا

روغن جوجوبا، مایع طلایی کم رنگ با ناخالصی ناچیز است و مگر در اندک مواردي، نیازي به تصفیه آن وجود ندارد.

روغن جوجوبا به دلیل غیرسمی و تجزیه پذیر بودن براي محیط زیست زیان بار نیست و از این نظر. کاربرد آن با دشواري همراه نخواهد بود.

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا بسیار شبیه روغن نهنگ یا مومِ سفید است اما آشكارا با دیگر روغن هاي گیاهی تفاوت دارد.

کاربرد نادرست عنوان «روغن» براي این عصاره گیاهی، به تصورات نادرستی درباره آن دامن زده است. با آن که مایع اکسید شده این گیاه به روغن جوجوبا شهرت دارد، اما ترکیب شیمیایی آن برخلاف تمامی روغن ها و چربی هاي گیاهی یا حیوانیِ دیگر است.

عصاره یا روغن جوجوبا مانند تمامی استر واکس هاي موجود در طبیعت، درکنترل رطوبت پوست و حفاظت از سطح پوست و مو در برابر تابش نور آفتاب نقش مؤثري دارد.

موارد استفاده:

جوجوبا در محصولات گوناگونی از جمله محصولات آرایشی، بهداشتی، دارویی، غذایی، روان کننده ها، عایق های الکتریکی، مواد کنترل کننده کف، روغن های حرارتی، پلاستیسایزرها و موادی که موجب به تعویق افتادن حریق میشوند، روغن های مبدل، حشره کش ها، هورمون های گیاهی، نرم کنند ه های چرم و در صنایع رنگ و چسب کاربرد دارد.

جوجوبا در صنایع آرایشی و بهداشتی:

روغن و عصاره حاصل از فرایند آماده سازی گیاه جوجوبا، یکی از ارزشمندترین مواد اولیه در صنایع آرایشی به شمار می آید.

خواص ممتاز ذاتی این گیاه، از جمله خاصیت نرم کنندگی، مرطوب کنندگی و پایداری در مقابل اکسیداسیون موجب شده است تا روغن و عصاره جوجوبا در زمره یکی از بهترین لیپیدهای مورد مصرف در محصولات آرایشی و بهداشت پوست و مو قرار گیرد تا آنجا که سالانه دو هزار تن روغن جوجوبا در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار می رود؛ یعنی حدود ۸۰ درصد تولید جهانی آن روغن جوجوبا به عنوان ماده اولیه تمامی معیارهای لازم برای کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی را داراست و از نظر ایجاد حساسیت، سوزش یا خارش و احتمال ایجاد مسمومیت در اثر تابش نور بی خطر است.

روغن جوجوبا

در واقع یک روغن نیست بلكه یک موم استراست که از بوته اي با نام Simmondsiachinensis گرفته می شود که در ایالات متحده رشد می کند. روغن جوجوبا روغنی مشابه روغنی که بر روي پوست انسان ایجاد می شود تولید می کند.

استفاده از روغن جوجوبا در شامپو موها را شفاف کرده و فولیكول هاي موي انسان و نرخ رشد موهاي انسان را به بالاترین حد خود می رساند.

این روغن با دارا بودن ترکیبات ضدقارچ باعث سلامت پوست شده و به از بین بردن لایه هاي مرده پوست کمک می کند و باعث خلاص شدن از پوست هاي مرده، شوره سر، کثیفی پوست سر و هیدراته شدن پوست و مو می گردد.

در jojoba oil چه ویتامین هایی موجود است؟

سرشار از ویتامین امگا ۶ ، امگا ۹ ، و انواع فتی اسیدها و اسیدهاي چرب اشباع به نام دکوزانول Docosanol میباشد که با عفونت هاي ویروسی مبارزه کرده سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد که با رادیكال هاي آزاد مبارزه کرده و اثرات نا مطلوب آنها را که بر روي پوست ایجاد می کنند از بین می برد.

از آنجایی که قسمت اعظم موهاي ما از پروتئین ها تشكیل گردیده فتی اسیدهاي موجود در روغن جوجوبا براي تغذیه ساقه و فولیكول مو ایده آل می باشد.

مزایاي روغن جوجوبا وکاربرد آن براي مو:
مرطوب کننده پوست

روغن جوجوبا با تشكیل لایه اي بر روي پوست و مو باعث مرطوب نگه داشتن آن شده واز آنجایی که مولكول هاي ساختاري روغن جوجوبا شباهت زیادي به مولكول هاي چربی پوست دارند کار روغن طبیعی براي حفظ رطوبت پوست و مو را انجام می دهند و باعث سلامتی مو و فولیكول هاي تشكیل دهندي آن شده و اعتدال چربی پوست و مو را فراهم میكنند.

پاک کننده ی پوست سر

ساختار مولكولی روغن جوجوبا به علت تشابه زیادي که به پوست انسان دارد باعث شده به آسانی توسط پوست سر انسان جذب شده و مشكلاتی که براي پوست سر و فولیكول هاي مو ایجاد شده را حل کند و باعث تمیزي پوست سر شده و از تأثیرات بد و مخرب محیطی محافظت می کند.

همانند یک نرم کننده طبیعی عمل می کند.

کوتیكول هایی که بر روي لایه ساقه مو زمانی که آسیب می بیند تشكیل می شود. باعث شده ساقه مو رطوبت خود را از دست بدهد روغن جوجوبا کوتیكول ها را بر روي ساقه مو نشانده و یک لایه محافطت کننده بر روي ساقه ایجاد می کند و در این پروسه رطوبت بر روي ساقه مو برگردانده و محافظت می شود.

کنترل ریزش مو

ریزش صد تار مو در طول شبانه روز نرمال و طبیعی می باشد وقتی این تعداد افزایش پیدا میکند باعث ایجاد نگرانی می گردد
یكی از دلایل اصلی ریزش مو منافذ متخلخل روي پوست می باشد روغن جوجوبا با تخریب و حل کردن آلودگی ها تأثیرات عوامل محیطی و محصولات شیمیایی را از بین برده و باعث سلامتی فولیكول ها و ساقه مو شده و از رشد مو هاي سالم اطمینان حاصل می کند.
To control dandruff
مواد تشكیل دهنده خاصیت ضد میكروبی روغن جوجوبا همراه با مواد مرطوب کننده طبیعی باعث حفاظت از فولیكول هاي پوست سر و تسكین آن شده و هر گونه تحریک و التهابی را خنثی کرده و همچنین باعث می شود مشكلات پوستی مانند اگزما و پسوریازیس که باعث شوره سر می شود را از بین برود.

حجم دهندگی به موها

در زمانی که مو وارد فاز تلوژن می شود عواملی مثل بارداري باعث ضعیف شدن فولیكول ها می شود و این امر دلیلی براي ریزش مو می شود در این زمان فولیكول ها به حالت خواب و استراحت می روند که عاملی براي ریزش مو در دوران بارداري می شود و این روغن باعث می شود که فولیكول هاي مو دوباره بیدار شده و باعث رشد مجدد موها می گردد و موهاي ضعیف شما را ضخیم تر کرده و به آن ها حجم می دهد.
Natural hair serum

استفاده از روغن جوجوبا در شامپو باعث می شود در طول روز موهایی سبک ، درخشان و براق، صاف و غیر چسبنده داشته باشیم.

کمک به نقاط آسیب دیده مو

روغن جوجوبا یک امولینت می باشد به این معنا که نقاط آسیب دیده روي ساقه مو را کنترل کرده و وز شدگی مو را بهبود می بخشد باعث تغذیه ساقه مو شده و امكان باز سازي هرگونه آسیبی را فراهم می کند.

زمانی که موي خود را با شامپو جوجوبا ماساژ می دهید گردش خون را بالا برده و از تغدیه فولیكول ها اطمینان حاصل شده موهاي سالم رشد خواهند کرد.

باعث رشد مجدد فولیكول هاي آسیب دیده و بیمار شده و موهاي شما را ضخیم تر و زیبا می کند (در اولین استفاده از شامپو جوجوبا باعث رشد مجدد فولیكول هاي آسیب دیده و بیمار می شود)

سایر مزایاي شامپو روغن جوجوبا و کاربرد آن براي مو:

ویتامین E موجود در شامپو قدرت مرطوب کنندگی در پوست و مو را دارد و تار مو را از ریشه تا ساقه مرطوب و شفاف نگه میدارد و باعث افزایش قطر موها , خوش حالتی و درخشندگی آنها میگردد و به عنوان یک محافظ و ترمیم کننده عمل مینماید

گوار موجود در این شامپو یک پلیمر طبیعی میباشد که از درختی به همین نام گرفته میشود و تاثیر به سزایی در نرم کنندگی پوست و مو دارد.
ترکیبات پلیمري موجود در شامپو با پلیمرایز کردن مو الكتریسیته ساکن مو را از بین برده , مضرات رنگ مو را به حداقل میرساند , تثبیت کننده رنگ مو میباشد و با حفظ آب موجود بر روي فولیكول هاي مو آسیب هاي محیطی از جمله آلودگی هاي محیطی را به حداقل میرساند
ویتامین B5 موجود در شامپو آبرسان و شفاف کننده موي سر میباشد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شامپو روغن جوجوبا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چنانچه از این محصول استفاده کرده اید یا قصد دارید به دیگران معرفی کنید و سوالی از مصرف کنندگان این محصول دارید میتوانید نظر و یادداشت خود را اینجا قید کنید برای نظر روی کلمه نظرات کلیک کنید